2009. március 17., kedd

Párizsikrémes melegszendvics

Hozzávalók:
kb. 25 dkg párizsi, fél nagyobb vöröshagyma, 1 evőkanál tejföl, fél evőkanál mustár, kis bors, 2 egész főtt, elszeletelt tojás, kis pirosarany, 4 szelet kenyér, reszelt sajt

Elkészítés:
A párizsit ledaráljuk vagy krumplinyomót átnyomjuk, a vöröshagymát elkockázzuk és a párizsihoz keverjük. Hozzáadjuk még a tejfölt és a mustárt és egy kis borsot. Jól összekeverjük, és érlelni a hűtőbe tesszük. Majd rákenjük kenyérre és meleg sütőbe tesszük. Ha megpirult a kenyér, rátesszük az elszeletelt tojásokat és a reszelt sajtot, majd ha a sajt ráolvadt, kivesszük, rácseppentünk 1-1 csepp pirosaranyat és melegen fogyasztjuk.

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk. Úgy gondoljuk, rengeteg hasznos információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - gasztro témában is.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner[pont]hu ímél-címre.

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés